Accident rutier între Doba și Dobrin

În jurul orei 20.30, pompierii de la Garda Cehu Silvaniei au fost solicitați să intervină la un eveniment rutier, în care au fost implicate două autoturisme, produs între localitățile Doba si Dobrin.
În urma impactului, un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile, iar cealaltă mașină este pe carosabil, puternic avariată.
O persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale din partea echipajului de Terapie Intensivă Mobilă, iar alte două persoane au fost transportate la UPU SMURD Zalău.

1 thought on “Accident rutier între Doba și Dobrin

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.