Accident mortal la Șimleu Silvaniei

O femeie și-a pierdut viața, marți dimineața, într-un grav accident de circulație produs în jurul orei 7.00, în localitatea Șimleu Silvaniei.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului, o femeie, în vârstă de 58 de ani, din Șimleu Silvaniei, în timp ce conducea autoturismul prin localitatea Șimleu Silvaniei, din direcția Șimleu către Nușfalău, într-o curbă la stânga a intrat în coliziune cu roata stângă față a unei semiremorci, care era tractată de un autocamion, condus de un șofer de 38 de ani, din județul Bihor. După impact , autoturismul a fost proiectat în șanț.

Accidentul s-a soldat cu decesul conducătoarei auto. Șoferul a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii sunt încă prezenți la fața locului și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările care au dus la producerea acestui accident. 

About Author

3 Replies to “Accident mortal la Șimleu Silvaniei”

  1. Boala de a face avere ii face pe unii sa alerge ca bezmeticii.Nu au somn, nu au odihna,nu au zi ,nici noapte …Un sofer tocmit sa aduca masini second merge 2-3 mii de km dormind cateva ore pe apucate.Si exemplele pot continua.Vorba generalului,,OPRITI MACELUL”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *