Accident mortal la Porț. Un bărbat din Suplac, fără permis, a decedat pe loc.

Accident mortal la Porț. Un bărbat din Suplac, fără permis, a decedat pe loc.

Sâmbătă seara, în jurul orei 23:10, pe Drumul Național 19B, în localitatea Porț, un bărbat de 36 de ani din Suplacu de Barcău a decedat, în urma unui accident rutier cauzat de neadaptarea vitezei la condițiile de drum. Un alt tânăr de 16 ani a fost rănit și transportat la spital.

”Din primele verificări efectuate de polițiștii rutieri a reieșit că un bărbat, de 36 de ani, din comuna Suplacu de Bacău, în timp ce conducea un autoturism, pe sectorul de drum sus-menționat, nu ar fi adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum și ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și intrând în coliziune cu un cap de pod. În urma evenimentului, conducătorul auto a decedat la fața locului și un tânăr, de 16 ani, din comuna Suplacu de Bacău, a suferit leziuni ușoare, fiind transportat la o unitate medicală pentru investigații de specialitate. Conducătorul auto nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, precizează Biroul de presă al IPJ Sălaj.

Polițiștii Serviciului Rutier Sălaj continuă cercetările în cadrul unui dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *