septembrie 30, 2022

Accident mortal la Jibou

Un accident rutier, soldat cu decesul unei femei, s-a produs luni dimineața, în jurul orei 06.00, pe strada Gheorghe Doja, din Jibou.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Zalău, a surprins și accidentat o femeie, de 77 de ani, din Jibou, care a traversat strada, în calitate de pieton. Echipajul medical ajuns la fața locului i-a acordat acesteia primul ajutor, însă femeia nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul, au precizat reprezentanții IPJ Sălaj.

Conducătorul auto nu se afla sub influența alcoolului.

Polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea unității de parchet competente, pentru a stabili cu exactitate cauza și împrejurările producerii accidentului.

Surse neoficiale spun că femeia a ieșit din curte pentru a ajunge la ambulanța ce urma să o transporte la dializă.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.