Un bărbat din Badon și-a pierdut viața, luni dimineața, iar un tânăr din Bănișor a ajuns la spital, în stare gravă, în urma unui accident rutier produs între localitățile Crasna și Vârșolț.

Două mașini s-au ciocnit după ce, în împrejurări care urmează a fi stabilite de polițiști, tânărul ar fi pătruns pe sensul opus de circulație.

Bărbatul care a decedat în urma leziunilor suferite, Alexa Cristian Crișan, avea 53 de ani, era din Badon, comuna Hereclean, și se îndrepta spre serviciu, la Crasna, fiind angajat la o firmă privată de pază. Vestea decesului a fost un șoc pentru familie și apropiații săi, în special pentru soție și cei patru copii.

Celălalt șofer, Bogdan Cadar, în vârstă de 24 de ani, din Bănișor, a fost și el grav rănit în urma impactului. A suferit multiple leziuni, fiind preluat de la fața locului de un echipaj de la Terapie Intensivă Mobilă și transportat la Unitatea Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Zalău.

„La data de 12 februarie, la ora 07.14, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj au fost sesizați în urma unui apel 112 despre faptul că, între localitățile Crasna și Vârșolț, s-a produs un accident rutier.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că, un tânăr de 24 de ani, din comuna Bănișor, în timp ce conducea un autoturism, pe un sector de drum în aliniament delimitat prin marcaj longitudinal continuu, în împrejurări care urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pătruns pe sensul opus de circulație, intrând în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 53 de ani, din localitatea Badon.

În urma accidentului rutier, bărbatul de 53 de ani a decedat, iar tânărul de 24 de ani a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.

Polițiștii Serviciului Rutier continuă cercetările, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier”, a precizat IPJ Sălaj.

sursa foto: Facebook