ianuarie 29, 2023

Accident la Șimleu, în față la Unicarm

UPDATE: Victima a fost transportată la UPU Zalău cu ambulanța de Terapie Intensivă Mobilă. Cei 4 minori nu au avur nevoie de transport la spital.

ȘTIRE INIȚIALĂ: În urmă cu puțin timp, pompierii șimleuani au fost solicitați să intervină la un eveniment rutier petrecut pe strada Tineretului (lângă magazinul Unicarm) din localitate. În accident a fost implicat un singur autoturism, care s-a răsturnat. În mașină se aflau 5 persoane: 1 adult (conștient, care a rămas încarcerat) și 4 minori (conștienți), care au fost preluați de echipajele medicale.

Se acționează pentru descarcerarea victimei, transmite ISU Sălaj.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut