septembrie 21, 2023

Cu doar câteva minute în urmă, din primele informații se pare că o mașină de Poliție a ajuns în șanț la ieșire din Jibou, spre localitatea Var.

Din imagini reiese că ar fi fost în misiune.

Poliția explică: La data de 11 septembrie a.c., la ora 16.16, pe D.N. 1H în localitatea Jibou, un bărbat de 75 de ani, din județul Brașov, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule format dintr-un autoturism și remorcă, în împrejurări ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, în momentul în care a pătruns pe D.N. 1 H, din curtea unei societăți comerciale, a virat spre stânga peste ambele sensuri de circulație, nu a acordat prioritate de trecere și a intrat în coliziune cu o autospecială a Poliției Orașului Jibou, care avea în funcțiune semnalele acustice și luminoase, deplasându-se pe drumul prioritar, pentru a interveni la un accident rutier cu victime, produs pe raza localității sălăjene Surduc.

Sursa foto: Radare Sălaj 🚓🚔

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut