ianuarie 29, 2023

Luni seara, pe raza localității Bizușa, un autoturism a ajuns într-un stâlp de electricitate. În urma impactului, trei persoane au fost rănite și au fost transportate la spital.

”La dispeceratul ISU-Ambulanță a fost primit un apel prin numărul de urgență 112, care anunța faptul că s-a produs un eveniment rutier în localitatea Bizușa-Băi, în care a fost implicat un singur autoturism care a ieșit în afara părții carosabile și s-a lovit de un stâlp de electricitate. La intervenție s-au deplasat imediat pompierii Gărzii Ileanda care au constatat că în urma evenimentului, trei persoane au fost rănite. Acestea au fost asistate de către echipajele medicale și apoi au fost transportate la UPU SMURD Zalău. Pompierii au asigurat măsurile PSI pentru evitarea producerii unui incendiu”, informează ISU ”Porolissum” Sălaj.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut