Duminică, 16 iunie, la ora 19.06, polițiștii Formațiunii Rutiere din cadrul Poliției Orașului Jibou au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că, între localitățile Jibou și Popeni s-a produs un accident rutier în care sunt implicate un autoturism și o motocicletă.

„Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului și au constatat că o femeie de 41 de ani, din Jibou, în timp ce conducea un autoturism, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, la punerea în mișcare a acestuia nu s-ar fi asigurat corespunzător la efectuarea virajului spre stânga, intrând în coliziune cu un motociclu condus pe direcția Popeni – Jibou de un bărbat de 31 de ani, din localitatea Tihău”, precizeazăIPJ Sălaj.

În urma accidentului rutier, bărbatul de 31 de ani a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.

Conducătoarea autoturismului a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Motociclistul accidentat nu a putut fi testat la fața locului.

Polițiștii rutieri din Jibou continuă cercetările, într-un dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii tuturor cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Sursa foto: Radare Sălaj 🚓🚔