Accident între Ciocmani și Surduc. Un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile

În această dimineață, în jurul orei 10.00, un autoturism s-a răsturnat între localitățile Ciocmani și Surduc. Potrivit Infotrafic, în accident au fost implicate trei persoane – doi adulți și un minor. Șoferul autoturismului a pierdut controlul volanului și a plonjat cu autoturismul pe un teren agricol cultivat cu porumb.

La locul accidentului a intervenit echipajul ISU Jibou care a asigurat măsurile PSI. Victimele au fost evaluate la fața locului de echipajele medicale și au refuzat transportul la spital.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.