Accident în față la Lidl. Două persoane au fost rănite (foto&video)

Impactul a avut loc între un autoturism Porsche și un autoturism Volkswagen Touran. Cauza accidentului a fost neacordarea de prioritate. Au fost rănite două persoane, șoferița autoturismului Volkswagen, care ieșea din parcarea de la Lidl, în vârstă de 49 de ani, și o persoană aflată pe trotuar, în vârstă de 62 de ani, lovită de o bucată desprinsă dintr-unul dintre autoturisme, în urma impactului.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Sălaj, șoferița autoturismului Volkswagen nu a acordat prioritate la efectuarea virajului la stânga și a intrat în coliziune cu celălalt autoturism care circula din direcția Gară-Centru.

Ambele victime, după ce au primit îngrijiri medicale la fața locului, au fost transportate la spital pentru investigații. Polițiștii au testat ambii șoferi cu alcooltestul și rezultatul a fost negativ.

”La data de 28 septembrie, în jurul orei 11:35, pe Bulevardul Mihai Viteazu, din municipiul Zalău, s-a produs un accident de circulație soldat cu rănirea a două persoane.

Din primele verificări efectuate de polițiști a reieșit că o femeie, de 49 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Mihai Viteazu, în zona Mimoza, nu ar fi acordat prioritate la efectuarea virajului la stânga și a intrat în coliziune cu un autovehicul care circula din direcția gară către centru, fiind condus de un bărbat, de 32 de ani, din comuna Românași.

În momentul impactului, din caroseria unuia dintre autoturismele implicate s-ar fi desprins un element care a accidentat o femeie de 62 de ani, din Zalău, aflată pe trotuar. De asemenea, în accident a suferit leziuni și conducătoarea auto. Ambele femei, rănite ușor, au fost transportate la o unitate medicală, pentru a li se acorda îngrijiri de specialitate. Conducătorii auto nu consumaseră alcool.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, pentru a stabili, cu exactitate, cauza și împrejurările producerii evenimentului rutier”, a precizat Biroul de presă al IPJ Sălaj.

La fața locului a fost o adevărată mobilizare a echipajelor de intervenție: echipaj SMURD, echipaj SAJ, pompieri, precum și o autospecială de descarcerare, polițiști și jandarmi.

Traficul s-a desfășurat cu dificultate mai multe ore, fiind dirijat de polițiști.

Un accident de circulație a avut loc cu puțin timp în urmă în față la Lidl. Se așteaptă sosirea ambulanței și a polițiștilor.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *