Accident grav cu victime pe DN 1F. Intervenție profesionistă a celor de la ISU Sălaj. SIMULARE

0
6857

Exerciţiu pentru antrenarea structurilor de management și intervenție în cazul producerii unui accident cu victime multiple pe DN 1 F.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” al judeţului Sălaj a organizat și desfăşurat ieri, 10 septembrie, un exerciţiu pentru antrenarea structurilor de management și intervenție în cazul producerii unui accident cu victime multiple pe Drumul Național 1 F.

Situația tactică generală a presupus producerea unui accident rutier pe DN 1 F, între localitățile Zalău și Ciumărna, în care au fost implicate un microbuz și un autoturism din care au rezultat 16 persoane rănite, motiv pentru care a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

În cadrul acestui exercițiu s-au urmărit verificarea capacității de reacție a componentelor subsistemului local și județean de management al situațiilor de urgență în cazul producerii unui accident rutier cu victime multiple, verificarea modului de punere în aplicare a Planului Roșu de Intervenție și verificarea modului de organizare a triajului, asistare medicală și transport a victimelor accidentului împreună cu personalul celorlalte servicii publice de asistență medicală de urgență.

”Le mulțumim tuturor participanților din cadrul instituțiilor implicate (ISU, IGAv, SAJ, UPU-SMURD, IPJ , IJJ, Crucea Roșie Sălaj, psihologi voluntari și, nu în ultimul rând, voluntari ISU), pentru implicarea și dăruirea de care au dat dovadă, fiind convinși că în cazul unor evenimente reale vor depune aceleași eforturi pentru salvarea vieții cetățenilor!”, spun reprezentanții ISU Sălaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.