Accident grav cu trei masini in centrul comunei Creaca

Un grav accident de circulatie a avut loc vineri, 19 august, la ora 11.00, în centrul localitatii Creaca, la intersectia cu drumul ce duce spre Lupoaia. 

Un autoturism marca Volkswagen Passat de culoare alba înmatriculat în Maramures, condus de Gorgan Viorel, din Domnin, cu numerele de înmatriculare MM 05 FYN, a semnalizat brusc stânga, spre Lupoaia, iar soferul din spatele lui, Varga Adrian, din Popeni, care conducea cu viteza tot un Volkswagen Passat, cu numerele SJ 84 AAA, nu a putut sa opreasca. În încercarea de a evita impactul cu autoturismul din fata sa, a intrat pe contrasens. Din celalalt sens venea însa o dubita, cu numarul B 63 XHA. Impactul dintre Pasat si dubita a fost frontal. Dubita a fost proiectata câtiva metri, stop_coloana într-un sant, în timp ce Passatul a ramas pe mijlocul drumului, fiind grav avariat. Accidentul s-a soldat cu ranirea grava a soferului dubitei, care conducea regulamentar. Acesta a fost transportat în cel mai scurt timp la spital.
La fata locului au fost trei ambulante, doua masini de politie si un echipaj al ISU Porolissum. Traficul rutier a fost blocat aproximativ o ora, formându-se coloane de masini de peste un kilometru.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *