februarie 9, 2023

Secția de pompieri Șimleu Silvaniei și echipajele SMURD-ambulanță au fost solicitate să intervină, luni dimineața, la un eveniment rutier care a avut loc la ieșire din localitatea Crasna.

Coliziunea s-a produs între două autoturisme și au fost implicate patru persoane. Imediat după solicitarea prin dispeceratul ISU-Ambulanță, la fața locului s-au deplasat un echipaj SMURD și o ambulanță care au evaluat cele patru victime ale accidentului. Ulterior, două dintre acestea au fost transportate la UPU-SMURD Zalău pentru investigații și îngrijiri medicale de specialitate. Potrivit comunicatului ISU Porolissum, pompierii au asigurat măsurile PSI pentru evitarea producerii unui incendiu.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut