UPDATE: Accident cu cinci victime la Bobota

0
5470

În jurul orei 17.45, Punctul de lucru Sărmășag și Detașamentul Zalău ale ISU Porolissum au fost solicitate să intervină la un accident rutier grav în care au fost implicate două autoturisme, în care se aflau cinci persoane. Accidentul a avut loc în localitatea Bobota, iar la locul intervenției s-au mai solicitat în sprijin încă două ambulanțe SAJ și elicopterul SMURD de la POA Jibou. Intervenția acestora a fost necesară pentru a asista cele patru persoane rănite din cele două autoturisme implicate în accident.

Patru persoane au fost transportate la UPU SMURD Zalău, iar o persoană a fost transportată cu elicopterul la un spital din Cluj Napoca

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.