Accident cu două victime la Jibou

Două persoane au fost rănite în urma unui accident rutier care a avut loc duminică după masă, la ieșirea din Jibou către Zalău. Una dintre victime a necesitat acordarea de îngrijiri medicale la spital.

La locul accidentului au intervenit pompierii jibouani care au asigurat măsurile PSI și au sablat carosabilul.

Potrivit informării ISU, salvatorii sălăjeni au intervenit în weekend la aproape 50 de evenimente. De vineri până duminică, misiunile ISU-SMURD au vizat 49 de intervenții, care au cuprins cazuri S.M.U.R.D., evenimente rutiere, incendii și alte tipuri de intervenții pentru protecția populației.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.