Acces prelungit la stadion pentru luna iunie

Iubitorii de alergare pe Stadionul Municipal din Zalău sunt informați de Primărie că noul program de acces la pista de alergare, valabil pentru luna iunie, este de luni până vineri între orele 06.00 – 10.00 și 16.00 – 23.00, iar sâmbăta și duminica, între orele 07.00-23.00, cu excepția intervalului orar în care se desfășoară competiții sportive.

În caz de vreme nefavorabilă – ploaie și/sau pistă de zgură umedă, accesul publicului pe pistă va fi restricționat pentru a nu se degrada suprafața.

La începutul fiecărei luni, programul de alergare pe pista de zgură va fi corelat și reactualizat în funcție de activitățile sportive care urmează a fi defășurate la baza sportivă de la Stadionul Municipal.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.