Bucuria și emoțiile au fost la cote maxime joi, 13 iunie, la Școala Gimnazială „Gheorghe Lazăr” Zalău. Pentru absolvenții claselor a VIII-a, clopoțelul a sunat ultima oară, marcând încheierea unui capitol important din viața lor educațională și începutul unei noi etape.

Le-au fost alături și le-au împărtășit trăirile părinții, prietenii, profesorii, oficialități și invitați speciali.

„Ne bucurăm pentru voi că v-am adus la acest liman al unui nou început, dar ne pare rău că plecați, pentru că, de azi, școala noastră va fi mai săracă cu 91 de elevi, 91 de suflete frumoase, de minți ascuțite, de adolescenți pregătiți să înfrunte provocările vieții. Ne despărțim astăzi de încă o generație în care am sădit o parte din mintea, din sufletul și din viața noastră. Ne dorim să purtați prin lume cu cinste și mândrie numele școlii pe care ați absolvit-o, numele dascălilor care s-au străduit pentru voi! Vă dorim multă sănătate, prieteni adevărați, succes la examene și împlinirea tuturor aspirațiilor!”, a fost mesajul plin de emoție transmis absolvenților de către Prof. Daniela Margin, directorul Școlii Gimnaziale „Gheorghe Lazăr” Zalău.

Elevii cu rezultate deosebite au fost recompensați pentru performanțele lor, în aplauzele celor prezenți.

S-au remarcat ca lideri ai generației lor, absolvind Școala Gimnazială „Gheorghe Lazăr” Zalău cu media generală 10, elevii: Opriş Alex – Nicolas, Păuşan Adela – Maria, Stana Octavian – Darius (clasa a VIII-a A),
Ciocănel Maria – Mihaela, Coste Alexandra – Irina, Costina Dragoș, Păcurar Eduard, Talpoș Ștefan, Vaș Cezara (clasa a VIII-a B) și Teudean Ana (a VIII-a C).

Din partea oficialităților, au onorat invitația de a fi prezenți la festivitatea de absolvire subprefectul Gheorghe Bancea, inspectorul școlar general Vasile Bulgărean, inspector școlar Mioara Gudea, preotul Septimiu Gudea. Cu toții au subliniat importanța acestei zile, un moment de celebrare a succesului și a muncii depuse în cei opt ani de școală, dar și un prilej de a privi cu optimism și speranță către viitor.

Felicitări, dragi absolvenți, și mult succes în tot ceea ce vă propuneți!