decembrie 3, 2022

Abia delocalizat, Centrul de Cultura si Arta Salaj anunta amanarea unui festival-concurs pentru elevi

La o zi dupa ce Consiliul Judetean Salaj a votat proiectul pentru retragerea dreptului de administrare a Centrului de Cultura si Arta asupra cladiri in care isi desfasoara activitatea, aflam despre amanarea unui eveniment cultural, care urma sa se desfasoare la Zalau, la finele lunii noiembrie.

rn

Mangementul Institutiei, despre care presedintele CJ Tiberiu Marc, afirma ca stia inca din septembrie, ca centrul va urma sa-si mute activitatea in alte spatii, a anuntat marti 29 octombrie 2019, ca Festivalul-Concurs Judetean de Teatru pentru Elevi programat in perioada 22-24 noiembrie 2019 se va amana la o data ulterioara. Amanare de neinteles atat timp cat acest festival s-ar putea desfasoara in alte locatii, precum Sala Transilvania sau Sala Avram Iancu a Primariei Zalau. Poate ca aceasta amanare este o forma de raspuns la afirmatiile aceluiasi presedinte de CJ care considera ca actuala cladire, in care CCAJS isi desfasoara activitatea pe bani publici, este prea mare din punct de vedere al cheltuielilor, pentru aceasta institutie.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *