A XIV-a ediție a Festivalului concurs județean „Mândru Cântec Sălăjean”

În Sala „Porolissum” de la Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj (Zalău, Piața 1 Decembrie 1918, nr. 12) se va desfășura vineri, 15 martie, și duminică, 17 martie, cea de-a XIV-a ediție a Festivalului concurs județean „Mândru Cântec Sălăjean”, un festival organizat de Consiliul Județean Sălaj și Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj, cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean Sălaj și al Clubului Rotary Zalău.

Festivalul concurs debutează vineri, 15 martie, la ora 09.00, cu repetițiile și realizarea acompaniamentului pentru soliștii vocali și instrumentiști preșcolari și clasele I – IV. Concursul pentru această secțiune va avea loc în Sala „Porolissum”, în aceeași zi, de la ora 11.00.

Tot vineri, la ora 17.00, în Sala „Porolissum”, sunt programate preselecția și repetițiile cu orchestra Ansamblului folcloric „Meseșul” pentru soliștii vocali și instrumentiști clasele V – VIII și IX – XII.

Duminică, 17 martie, concurenții, soliști vocali și instrumentiști clasele V – VIII și IX – XII, se vor prezenta la ora 13.00, la Sala „Porolissum”, concursul pentru această secțiune urmând să aibă loc de la ora 14.00, în aceeași zi și în aceeași sală.

Intrarea este liberă la ambele secțiuni ale Festivalului concurs județean „Mândru Cântec Sălăjean”.

Informații suplimentare și regulamentele de participare sunt disponibile pe site-ul www.culturasalaj.ro.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *