A trimis poze indecente unei fetițe și a fost plasat sub control judiciar

Un zălăuan acuzat de șantaj, corupere sexuală a minorilor, violarea vieții private și amenințare a fost plasat sub control judiciar de către procurorul de caz, după ce fusese reținut inițial, pentru 24 de ore, de polițiști.

Bărbatul este acuzat că ar fi trimis mai multe fotografii cu conținut sexual explicit unei fetițe de 12 ani. A fost ridicat de polițiști joi, 5 aprilie, în urma a două percheziții efectuate în locuința sa din municipiu, ocazie cu care au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe bunuri utile cauzei.

Pe baza probelor existente, polițiștii au dispus reținerea bărbatului în arestul IPJ pentru 24 de ore, apoi bărbatul a fost dus în fața unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, care a decis să îl plaseze sub control judiciar.

“Polițiștii Biroului de Investigații Criminale continuă cercetările, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului în cauză.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoana cercetată beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”, au declarat polițiștii sălăjeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *