A trecut turul barajelor. Scorurile au fost stranse… Azi, returul.

La sfarsitul saptamanii trecute au avut loc meciurile tur pentru barajele de calificare pentru locurile ramase libere pentru calificarea la C.M.2010 din Africa de Sud in zona Europa. Doar Franta a castigat in deplasare, punand inca o data degetul pe rana noastra, stiind ca Romania putea fi in locul “cocosilor galici” daca nationala ar fi jucat fotbal si nu bambilici in majoritatea partidelor din aceasta editie a calificarilor. Dar, n-a fost sa fie. Deci: Grecia – Ucraina 0-0; Rusia – Slovenia 2-1; Portugalia – Bosnia Hertegovina 1-0; Irlanda – Franta 0-1. Returul acestor partide vor avea loc astazi, miercuri, 18 noiembrie 2009.
Pe alte meridiane ale globului, Uruguay a invins, in deplasare, pe Costa Rica , cu 1-0, returul jucandu-se maine, 19 noiembrie; Noua Zeelanda calificandu-se in dauna echipei Bahrain, dupa scorurile 1-0 si 0-0.
Pana astazi erau calificate:
Din zona Africa: Africa de Sud – ca tara organizatoare, Camerun, Ghana, Coasta de Fildes. In aceasta zona se va mai juca meciul de baraj dintre Egipt si Algeria; Din Asia: Australia, Coreea de Sud, Coreea de Nord, Japonia; Din Europa: Danemarca, Germania, Olanda, Slovacia, Elvetia, Anglia, Italia, Serbia, Spania, la care se vor alatura cele patru dupa barajul (returul) de astazi; Din America de Sud: Argentina, Brazilia, Chile, Paraguay, +calificata din barajul Uruguay – Costa Rica (returul maine, in tur au castigat celestii); Din Oceania: Noua Zeelanda; Din America Centrala si de Nord si Caraibe: Honduras, SUA, Mexic.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *