A taiat cauciucurile la 17 masini

Unii indivizi au ^hobby-uri^ extrem de curioase si greu de inteles. Iar unele din aceste ocupatii ciudate pot sa-i afecteze si pe altii. Un astfel de individ, a carei placere este sa taie anvelope de masini, a fost depistat de politistii dinSimleu in noaptea de 18 spre 19 ianuarie, pe strada Gheorghe Lazar.
^Patrula mixta formata dintr-un politist si un agent comunitar au legitimat un barbat, B. Iosif, de 20 ani, iar in urma controlului corporal si al bagajelor, oamenii legii au gasit asupra lui o oglinda de autoturism, pe care barbatul a declarat ca a sustras-o de pe un VW Passat, si un briceag cu care acesta a distrus, prin taiere, anvelopele a 17 autoturisme de pe raza orasuluiSimleu Silvaniei^, ne-a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Salaj, Tincuta Dumuta.
Extinzand cercetarile, politistii Formatiunii de Investigatii Criminale au stabilit ca B. Iosif este suspect de comiterea altor 3 infractiuni de distrugere a anvelopelor unor autoturisme din oras, comise in cursul lunii mai 2008, ramase initial cu autori necunoscuti. ^Barbatul este cercetat in stare de libertate^, a mai adaugat Tincuta Dumuta.
Minore la furat
In data de 19 ianuarie 2009, ora 09:45, Politia a fost sesizata de catre P. Nicolae, din localitatea Adalin, comuna Dragu, care a reclamat ca doua persoane au patruns in locuinta unei femei, de unde au sustras diferite bunuri.
Politistii de la postul comunal au ajuns imediat la fata locului si, in urma verificarilor efectuate, au identificat presupusii autori ai furtului – doua fete de 15 ani si 16 ani, care au intrat in casa femeii profitand de faptul ca usa locuintei era deschisa. Tinerele hoate au sustras doar produse alimentare, iar prejudiciul a fost recuperat in totalitate.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *