septembrie 30, 2022

A stralucit si in India. Iulia Clitan, pe locul secund la ‘Ultimate Karate League’!

Cea mai buna sportiva a judetului Salaj in ultimii doi ani a reusit performante deosebite in Asia si a reusit sa se claseze pe locul 2, alaturi de echipa sa, Chandigarh Fighters la competitia la care au participat cei mai buni karateka din lume. Astfel, karateka legitimata la CS Terra Kid Zalau isi mai imbogateste palmaresul care deja este unul foarte impresionant la v arsta de doar 24 de ani

rn

Munca, ambitie, perseverenta si dorinta de afirmare sunt calitatile care ar caracteriza sportivul Iulia Clitan, karateka la CS Terra Kid Zalau.
La 24 de ani, t anara salajeanca a reusit sa cucereasca nu mai putin de 4 titluri mondiale si 4 titluri europene.
Daca mai era nevoie de confimare, ei bine, cea mai buna sportiva a judetului Salaj in ultimii doi ani la probele neolimpice a fost invitata sa participe la primul sezon al Ultimate Karate League, in India.
Conceptul a fost g andit de Rajeev Sinha – presedintele Federatiei de Karate din India, si a presupus invitarea celor mai buni karateka din lume pentru a face echipa cu cei mai buni karateka din India si a se lupta in diverse probe de lupta, demonstrarea fortei sau “Lord of the Rings”.
in primul sezon au participat un numar de 6 echipe, Chandigarh Fighters, Bengaluru Kings, Mumbai Ninjas, Delhi Bravehearts, Kolkota Radicals si Ranchi Rebels.
Iulia Clitan a facut parte din echipa Chandigarh Fighters, alaturi de Dawid Rojowski (Polonia) – multiplu campion mondial si european, Satya Pal (India) – medaliat national, L. Rohiteshwar (India) – medaliat national si Balram Gupta (India) – medaliat national.

rn

Dueluri aprinse si meciuri spectaculoase

rn

Cele sase echipe inscrise s-au duelat fiecare cu fiecare, s-a intocmit un clasament si primele patru clasate s-au calificat in semifinale.
Meciurile au fost spectaculoase si de cel mai inalt nivel si s-au desfasurat in orasele New Delhi si Bengaluru.
Chiar daca a fost primul sezon, av and in vedere ca la aceasta competitie au fost invitati cei mai buni karateka din lume, competitia a st arnit interesul indienilor, care au fost prezenti in numar mare in salile de concurs.
Echipa Chandigarh Fighters a debutat in concurs cu o infr angere impotriva echipei Mumbai Ninjas, insa Iulia Clitan si compania au revenit spectaculos si au c astigat urmatoarele dueluri cu Bengaluru Kings si Kolkota Radicals.
si chiar daca a pierdut cu Ranchi Rebels, echipa salajencei noastre s-a impus in fata celor de la Delhi Bravehearts si a obtinut biletele catre semifinale.

rn

Iulia Clitan: “Pana la final a ajuns sa nu mai conteze competitia”

rn

Ajunsa in semifinale, Chandigarh Fighters s-a duelat cu Mumbai Ninjas pentru un loc in marea finala si pentru un pas mai aproape de a pune m ana pe marele trofeu al primului sezon.
Toate meciurile din fazele superioare au avut loc duminica, 20 ianuarie. Echipa Iuliei Clitan, desi a pierdut primul meci cu Mumbai Ninjas, in meciul din semifinale, Chandigarsh Fighters a reusit sa se impuna si sa se califice in marea finala.
Din pacate, insa, in ultimul act, echipa salajencei noastre a pierdut disputa cu Ranchi Rebels, echipa care a obtinut 7 victorii din tot at atea posibile, astfel ca Chandigarh Fighters a trebuit sa se multumeasca cu locul 2.
“Proba Lord of the Rings a adus cele mai multe puncte, iar echipa mea – Chandigarh Fighters, a terminat pe locul 2. P ana la final a ajuns sa nu mai conteze competitia asa de mult cum contau oameni de acolo, indienii cu care deja vorbeam deschis, cu care am impartasit povesti si cu care deja suntem prieteni buni”, ne-a spus Iulia Clitan.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.