A primit 24 de lei pentru returnarea unui telefon. Acum e arestat pentru tâlhărie

Un tânăr de 18 ani, din Supur – Satu Mare, a fost reținut de polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău, pentru 24 de ore, pentru comiterea unei tâlhării. Acesta va fi dus luni la Parchetul de pe lângă Judecătoria Zalău pentru dispunerea măsurilor legale.

Polițiștii îl bănuiesc pe acesta că, vineri, 27 ianuarie, în jurul orei 17.00, pe strada Simion Bărnuțiu din municipiul Zalău, ar fi acostat doi minori de 15 și 14 ani, ambii din Zalău, și le-ar fi cerut să-i dea telefonul mobil pentru a suna pe cineva.

”Tânărul de 18 ani ar fi luat telefonul din mâna minorului de 15 ani, ar fi apelat de pe acesta mai multe persoane, iar apoi, pentru a-i înapoia telefonul, l-ar fi amenințat cu acte de violență și le-ar fi solicitat celor doi minori banii pe care aceștia îi aveau la ei. Minorii i-au dat tânărului de 18 ani, 24 de lei, banii pe care îi aveau împreună la ei, recuperându-și astfel telefonul mobil”, precizează Biroul de presă a IPJ Sălaj.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *