decembrie 7, 2022

A mutat parapetul de protecție să-și poată parca mașina

Un bărbat din comuna Năpradea s-a ales cu dosar penal după ce a mutat, de mai multe ori, glisiera metalică a unui parapet de protecție pentru a-și parca mașina.

Polițiștii au fost sesizați de către autoritățile unei administrații publice despre faptul că bărbatul, în vârstă de 60 de ani, în perioada 13 septembrie-14 octombrie, și-ar fi făcut loc pe drumul public, în mod nepermis, pentru a-și putea parca autoturismul în apropierea locuinței.

La data de 14 octombrie, polițiștii Postului de Poliție Năpradea au întocmit un dosar penal pe numele său pentru efectuarea de lucrări neautorizate în zona drumului public.

Cercetările sunt continuate acum sub supravegherea unității de parchet competente.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *