A murit strivit de un copac

Un bărbat și-a pierdut viața, în această dimineață, după ce un copac s-a prăbușit peste excavatorul pe care îl conducea, în pădurea din apropierea localității Cliț.

Pompierii jibouani au fost solicitați sa intervină pentru a salva persoana rămasă prinsă în utilaj. În sprijin au fost chemate și echipaje de la Detașamentul Zalău și SVSU Băbeni. S-a intervenit cu mijloacele specifice pentru descarcerare, dar victima a fost găsită cu multiple leziuni incompatibile cu viața, provocate de copacul căzut peste cabina utilajului forestier.

Bărbatul lucra la amenajarea drumului spre cabana de pe Valea Clițului. Avea 54 de ani, era căsătorit și avea un copil.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.