octombrie 4, 2022

A incercat sa schimbe in Jibou o bancnota falsa de 100 de euro

S-a ales cu dosar penal

rn

Un tanar de 22 de ani a fost identificat de jandarmi in 31 ianuarie la scurt timp dupa ce a încercat sa schimbe o bancnota de 100 de euro, contrafacuta, la o casa de schimb valutar de pe raza orasului Jibou.
În urma sesizarii facute de catre personalul casei de schimb valutar, jandarmii din cadrul Plutonului Jibou au intervenit pentru identificarea faptuitorului.
Pe numele barbatului de 22 de ani din comuna Creaca au fost întocmite acte de sesizare privind savârsirea infractiunii de "punere în circulatie de valori falsificate", fapta prevazuta si sanctionata de Art. 313, alin. 1, Cod Penal. Actele au fost înaintate Parchetului de pe lânga Judecatoria Jibou pentru continuarea cercetarilor.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.