decembrie 3, 2022

A inceput selecția operatorilor de calculator ai birourilor electorale ale secțiilor de votare

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) anunță că demarează campania de recrutare a operatorilor de calculator ai secțiilor de votare, în baza normelor metodologice privind funcționarea Sistemului informatic de monitorizare a prezenței la vot și de prevenire a votului ilegal; selecția și desemnarea operatorilor de calculator ai birourilor electorale ale secțiilor de votare, aprobate prin Hotărârea AEP nr. 9 din 28.10.2015 (publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 812 din data de 2 noiembrie 2015).
Documentul poate fi consultat pe site-ul AEP la adresa http://www.roaep.ro, unde persoanele interesate să devină operatori de calculator găsesc și coordonatele birourilor județene ale Autorității, la care trebuie să se adreseze.
Activitatea de operator de calculator este remunerată sub formă de indemnizație stabilită prin Hotărâre a Guvernului.
Persoanele care doresc să participe la stop_coloana selecție trebuie să îndeplinească următoarele condiții: să aibă cetățenia română și domiciliul în România; să cunoască limba română, scris și vorbit; să aibă minimum 18 ani împliniți; să aibă capacitate deplină de exercițiu; să fi absolvit învățământul general obligatoriu; să aibă cunoștințe de bază în tehnologia informației.
Mai multe informații privind modalitatea de selectare și desemnare a operatorilor de calculator și formalitățile de înscriere la sesiunea de examinare practică a competențelor se regăsesc tot pe site-ul http://www.roaep.ro.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *