ianuarie 31, 2023

A început școala pentru elevii de liceu și gimnaziu

Elevii de gimnaziu și de liceu s-au reîntors luni, 3 ianuarie, în bănci, după vacanța de Crăciun. După vacanța forțată din octombrie, strucura anului școlar a fost modificată, astfel că semestrul întâi s-a prelungit până după vacanța de sărbători, iar între cele două semestre nu mai există vacanță intersemestrială. Primul semestru se încheie vineri, 14 ianuarie, iar cel de-al doilea începe luni, 17 ianuarie.

Vacanța de primăvară este programată în perioada 15 aprilie 2022 – 1 mai 2022. Anul acesta, ea include și perioada de sărbătorilor de Paște, dar și „Ziua muncii” – 1 mai. Paștele ortodox pică în 24 aprilie, iar cel catolic în 17 aprilie.

Zilele libere de care se vor mai bucura elevii în acest an școlar sunt 24 ianuarie și 1 iunie.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut