noiembrie 27, 2022

A inceput demolarea garajelor din Bradet

Proprietarii celor 18 garaje din cartierul Bradet, care trebuiau demolate conform unei decizii a municipalitatii, “au cazut la pace” cu primaria. Astfel, detinatorii garajelor au inceput deja sa isi demoleze cu fonduri proprii cladirile improvizate din tabla sau plasa, pe locul carora se vor infiinta aproximativ 34 de locuri noi de parcare.
“Suprafata respectiva va fi amenajata ca parcare, cu 34 de locuri. Masurile mentionate sunt necesare pentru utilizarea cat mai rationala a suprafetelor cu destinatia de parcari. Pentru construirea noilor copertine nu vom percepe taxa pentru autorizatia de constructie, dar celelalte costuri vor fi suportate de proprietari”, a declarat viceprimarul Sojka Attila.
El a mai precizat ca, in cele din urma, proprietarii garajelor au inteles necesitatea demolarii vechilor cladiri si ca astfel de lucrari vor avea loc, treptat, si in alte zone ale orasului. De altfel, primaria poate demola oricand copertinele si garajele, deoarece contractele sunt incheiate pe perioada nedeterminata, cu posibilitatea (specificata in contract) de reziliere, din partea autoritatii locale.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *