decembrie 7, 2022

A inceput constructia a doua noi blocuri ANL in Zalau

Au demarat lucrarile de constructie la cele doua noi blocuri ANL din Zalau, din cartierul Dumbrava Nord. 

Drumul de acces in zona, realizat de SC Citadin, a fost finalizat, pentru a facilita circulatia constructorului si, implicit, executarea lucrarilor. Se efectueaza si racordarea la utilitati (energie electrica si apa), iar constructorul promite ca va termina lucrarea inainte de termenul stabilit in contract. Durata de executie a lucrarilor este de 36 de luni, însa administratorul firmei SC Colosseum Print SRL a dat asigurari ca cele doua blocuri ANL vor fi finalizate în termen de 24 de luni.
Urmeaza sa fie ridicate un bloc cu 6 etaje si unul cu 10 etaje, totalizând 100 de apartamente.
In Zalau sunt in prezent 15 blocuri ANL, cu 228 de locuinte. Acestea sunt situate pe strazile Olarilor (40 de apartamente in blocurile O3 si O4), strada Sfanta Vineri (24 de apartamente in bloc IAIFO) si strada Viitorului (164 de apartamente in 12 blocuri).

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *