A inceput a doua etapa de inscriere a copiilor in clasa pregatitoare

A inceput a doua etapa de inscriere a copiilor in clasa pregatitoare

Au mai ramas 414 locuri – vezi aici scolile unde mai sunt locuri disponibile

rn

Inspectoratul Scolar Judetean Salaj anunta ca in perioada 12 – 18 aprilie are loc a doua etapa de inscriere a copiilor in clasele pregatitoare. “n prima etapa au fost inscrisi 1.931 de elevi si au mai ramas disponibile 414 locuri.
Parintii trebuie sa completeze o cerere tip de inscriere care apoi se depune la secretariatul scolii pentru care opteaza copilul. Lista candidatilor inmatriculati la unitatile de invatamant se face publica pe 23 aprilie.
“n Zalau mai sunt 12 locuri disponibile la Scoala "Mihai Eminescu", 11 locuri la Liceul Reformat "Wesselenyi" si la Liceul cu Program Sportiv, respectiv la Liceul Ortodox. Mai sunt 19 locuri libere si la Liceul de Arta. Trei locuri disponibile au ramas si la Scoala Corneliu Coposu. 5 locuri mai sunt la Scoala Iuliu Maniu, 22 la Scoala Porolissum si 8 la Scoala George Cosbuc din Ortelec.
Au fost ocupate toate locurile, 96 la numar, la Scoala Gimnaziala "Simion Barnutiu", dar si cele 25 de locuri de la Scoala "Iuliu Maniu".
Tot ocupate complet sunt locurile de la scoliile din Virsolt, "Bathory Istvan" Simleu Silvaniei, Nusfalau, Agrij, Buciumi, Dragu, Halmasd, "Lucian Blaga" Jibou, Sinmihai Almasului, Napradea, Valcau de Jos si Somes Odorhei.
Cele mai multe clase pregatitoare, patru la numar, sunt la Scoala Gimnaziala "Mihai Eminescu" din Zalau.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *