A fugit de poliție pentru că nu avea permis. Consecințe grave pentru un bărbat din Poiana

Un bărbat din Poiana Blenchii, de 29 de ani, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, de polițiștii Secției 4 Ileanda, după ce, cu o zi înainte, a fost prins prin sat conducând fără permis. Pe lângă această neregulă gravă, polițiștii au constatat că și numrul de înmatriculare al mașinii era fals, iar bărbatul a încercat să fugă înainte să fie imobilizat de oamenii legii.

Incidentul a avut loc duminică, pe drumul comunal 39A, în localitatea Poiana Blenchii.

”Polițiștii Secției nr.4 Poliție Rurală Ileanda au oprit în trafic pentru control un autoturism. La vederea polițiștilor, conducătorul auto, un localnic de 29 de ani, a coborât din autoturism și a fugit, nerespectând indicațiile polițiștilor. Polițiștii au procedat la urmărirea acestuia, fiind imobilizat după aproximativ 200 de metri și condus la sediul poliției în vederea luării măsurilor legale. În urma verificărilor în bazele de date, polițiștii au constatat că bărbatul de 29 de ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar plăcuțele cu număr de înmatriculare montate pe autoturismul condus de acesta sunt atribuite unui alt autoturism. Bărbatul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, precizează IPJ Sălaj.

”Șoferul” va fi prezentat unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou, în vederea dispunerii măsurilor legale care se impun, iar polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celui în cauză.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *