decembrie 7, 2022

”A fost un bun antrenament”

Chiar dacă înseamnă un brand şi în voleiul românesc, Dinamo a fost învinsă clar de echipa de la poalele Meseşului, scorul final fiind de 3-0. În toate cele trei seturi, zălăuanii s-au impus în faţa grupării din capitală într-un timp relativ scurt: 66 minute!

Pentru jucătorii de la CS Volei Municipal, această partidă a însemnat un antrenament înaintea duelului cu elveţienii de la Laussane, care se va desfăşura miercuri, în Sala Sporturilor din Zalău. La finalul meciului de duminică, voleibaliştii zălăuani au salutat suporterii care au venit să îi încurajeze şi s-au bucurat împreună de această reuşită.
Astfel, Marin Lescov spunea despre meciul cu Dinamo dar şi despre meciul cu Laussane: „Am încercat de la început să punem presiune și să ne facem jocul nostru. stop_coloana Partida cu Dinamo a fost un antrenament bun înaintea meciului de miercuri din Cupa CEV. Noi avem nevoie de cel puțin două seturi pentru calificare, dar vrem să câștigăm. De fapt, noi încercăm să câștigăm orice meci… În campionat, CS Volei Municipal a urcat pe locul doi, dar acum nu prea ne uităm la clasament. Nu aceasta contează momentan, dar cu siguranță ne bucurăm că suntem acolo și încercăm să jucăm din ce în ce mai bine”, a declarat Marin Lescov.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *