decembrie 1, 2022

A fost nevoie de patru maşini de pompieri

Duminică după masă, Secţia de pompieri Jibou fost solicitată să intervină la Năpradea pentru a stinge un incendiu izbucnit la acoperişul unei case si la anexa gospodăriei. Ajunşi la faţa locului cu două autospeciale, pompierii au constatat că incendiul era propagat şi se manifesta cu putere şi au solicitat în sprijin încă două autospeciale cu apă şi spumă de la Secţia Jibou şi Garda Cehu Silvanei.
Cauza probabilă de incendiu a fost un scurtcircuit de la un conductor electric improvizat. stop_coloana Au ars aproximativ 70 metri pătrati din acoperişul şurei, circa 80 metri pătrati din acoperişul casei, piese de mobilier, o tonă de fân, 500 kg de porumb boabe, o tonă de ştiuleţi porumb, un ştraf, 6 grinzi de lemn.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *