A fost facut anuntul oficial: Florin Iordache este candidatul Aliantei USR- PLUS la Primaria Zalau

La lansarea candidatilor Aliantei a fost prezent si europarlamentarul Dacian Ciolos

Alianta USR-PLUS, filiala Salaj, a organizat azi, 15 iulie, o conferinta de presa in centrul orasului, pe platoul de marmura, scopul fiind anuntarea oficiala a candidatilor pentru alegerile locale din 27 septembrie. La eveniment au participat europarlamentarul Dacian Ciolos, presedintele USR Salaj, Cristian Viasu, presedintele PLUS Salaj, care e si candidatul Aliantei la Primaria Zalau, Florin Iordache, precum si membrii celor doua formatiuni politice.

Cristian Viasu, presedinte USR Salaj:Alianta USR-PLUS are scopul de a schimba modul in care se face politica in Romania

“Scopul conferintei este lansarea Aliantei USR-PLUS pentru judetul Salaj, avand in vedere viitoarele alegeri locale care vor avea loc in 27 septembrie. Alianta USR-PLUS are scopul de a schimba modul in care se face politica in Romania, trebuie sa ne indreptam privirea spre comunitatile locale, de unde pleaca totul, aici trebuie facuta o schimbare. Cand spun acest lucru, ma refer in primul rand la a schimba ceva in modul de a face politica, existent in prezent. Vorbim de modul de politica clientelara, practicat de cei care conduc aceste comunitati locale. Cred ca aici este principalul nostru obiectiv: de a schimba ceva in acest sens. Putem propune pentru alegerile locale care vor urma candidati care sa fie competenti si integri”, a declarat Cristian Viasu, presedintele USR Salaj.

Dacian Ciolos, europarlamentar: Pornim de la premisa rezultatelor bune pe care le-am obtinut la alegerile parlamentare. A fost un semnal pentru noi din partea zalauanilor si salajenilor

“Din partea Aliantei USR-PLUS Salaj, va putem anunta faptul ca avem un candidat comun la Primaria Municipiului Zalau. Vreau sa multumesc si sa felicit cele doua filiale USR si PLUS Salaj pentru faptul ca au reusit sa se puna de acord pe o lista de candidati comuni. Astazi vorbim de candidatul la Primaria municipiului Zalau, dar avem candidati peste tot in judet la primarii, vreau sa le multumesc pentru faptul ca au reusit sa lase deoparte interesele de partid si sa puna candidati comuni, cu sanse mari de castig in Zalau si in alte locuri in judet. Pornim de la premisa rezultatelor bune pe care le-am obtinut la alegerile parlamentare cand alianta USR-PLUS a fost o surpriza in judetul Salaj, obtinand rezultate foarte bune. Acesta a fost un semnal pentru noi din partea locuitorilor Zalaului si judetului Salaj si, astazi, venim cu un candidat comun, Florin Iordache, care vine din mediul antreprenorial, om care are experienta administrarii de resurse, a gestiunii echipelor, vine cu un suflu nou de care Primaria Zalau are nevoie, nu doar ca sa iesim din zona rosie in care se afla Salajul de multa vreme. Zalaul are nevoie de mai mult curaj si are nevoie de o echipa noua. E important sa aratam ca si in Zalau se misca lucrurile, ca putem atrage investitii atat private cat si publice sau fonduri europene. Vrem sa castigam cu aceasta candidatura, vrem sa castigam alegerile in Zalau si in judet. Suntem gata la un parteneriat cu alte forte politice, in primul rand cu cei de la PNL, pentru o sustinere comuna a candidatului nostru la Primaria Zalau”, a declarat Dacian Ciolos.

Florin Iordache, presedinte PLUS Salaj: Suntem convinsi ca vom pune capat lucrului facut de mantuiala si doar de fatada si ne vom indrepta spre un oras modern

“Am ajuns impreuna cu colegii din USR la un acord complet pe judetul Salaj referitor la Alianta USR-PLUS, astfel ca Alianta va prezenta liste comune de consilieri in 57 de comune si orase, precum si la Consiliul Judetean. Impreuna vom sustine candidatul la Consiliul Judetean din partea PNL, pe domnul Dinu Iancu Salajanu. Doresc sa le multumesc atat colegilor din USR cat si celor din PLUS pentru munca depusa in ultimii ani, am fost impreuna pe strada atunci cand democratia era in pericol. Doua partide de voluntari, gata sa vorbeasca cu fiecare cetatean, vom parcurge comunele pas cu pas si orasele, ne vom intalni cu oamenii si ne vom expune viziunea moderna asupra orasului si judetului. Suntem convinsi ca vom pune capat hegemoniei partidului rosu in judetul Salaj, vom pune capat lucrului facut de mantuiala si doar de fatada, lucrarilor de proasta calitate si ne vom indrepta spre un oras modern si deschis la nou si la tehnologie.Vrem sa incepem si aici, la Zalau, o schimbare majora, sa facem din orasul nostru un model de buna guvernare, transparenta moderna care sa puna in evidenta atat istoria noastra, traditia dar si creativitatea, profesionalismul si dorinta zalauanilor si a salajenilor de a avea o viata mai buna. Va chemam alaturi de noi, sa fiti parte a acestei schimbari si sa o facem impreuna cat mai bine. Dragi zalauani, noi USR si PLUS, doua partide tinere si de oameni tineri, ne-am unit si mergem la victorie”,a afirmat Florin Iordache, candidat la primaria Zalau.

About Author

12 Replies to “A fost facut anuntul oficial: Florin Iordache este candidatul Aliantei USR- PLUS la Primaria Zalau”

  1. Vai , vai ,vai si iarasi vai , in urma cu ceva timp , ciuma cacanie/bruna anunta cu surle si trambite , cu elogii nemasurate , CA CA (cacafonie obligatorie)NDIDATUL lor la Primaria Zalau va fi unicul , nepretuitul domn Bulgareanu un motoflete notoriu . Asa iute le-a trecut ?? Cat priveste “discursurile rostite ” sunt penibile, nu mai prostesc nici pe cei mai prostalai/handicapati romani !!

  2. Mai Ioane de la 1:51! Esti prost de bubui a ciuma rosie.Esti handicapatul ,handicapaților, un nimeni bugetar in drum.Sapoca sau Socola? Alege psihopatule !

  3. Cei de la PSD sper sa nu mai faca majoritate in consiliu cu UDMR si sa o ia peste bot domnul Ciunt cu toate manevrele lui cu Cota si Seres.

  4. Rectificare la postarea de la 1;51. “Discursurile ” ciumatilor cacanii , mai prostesc totusi pe unii ,asa cum se constata la “zalauanul ” de la 2;46 , “cici ” de la 6;56 , la care prostia e infinita/incurabila . La acestia , nimeni nu le poate face nimic , asa s-au nascut si asa vor muri !!!

  5. Ioane de la 8:09 !Tu i-i muri si prost dar si ciumat rosu de-al penalului dracnea .La tine si alti ciumati rosii ca tina, solutia e una singura :Teapa lui Tepes Voda .Bolsevic ,urmas de a lui Gheorghe Gheorghiu Dej ,ai fost si asa vei ramane pana ti-a canta popa prohodul.“Discursurile ” ciumatilor rosii in schim nu mai prostec pe nimeni.Groapa de gunoi a istoriei va asteapta si multi,multi ani in opozitie pentru voi PSD-ul .

  6. Ioane de la 8:09 !Tu i-i muri si prost dar si ciumat rosu de-al penalului dracnea .La tine si alti ciumati rosii ca tine, solutia e una singura :Teapa lui Tepes Voda .Bolsevic esti si un urmas de a lui Gheorghe Gheorghiu Dej ,ai fost si asa vei ramane pana ti-a canta popa prohodul.“Discursurile ” ciumatilor rosii in schimb nu mai prostec pe nimeni.Groapa de gunoi a istoriei va asteapta si multi,multi ani in opozitie pentru voi PSD-ul .

  7. “Zalauanului” cretin/descreierat ca toti ciumatii cacanii/bruni , nu ii mai scriu , ramane exact cum am scris la 8;09. Din pacate , el oricum nu pricepe nimic , fiind doar un limbric parazit !

  8. Ioane de la 1:41 !ramane cum am stabilit putoare bugetara ,frecator de menta:tu i-i muri si prost dar si ciumat rosu de-al penalului dracnea .La tine si alti ciumati rosii ca tine, solutia e una singura :Teapa lui Tepes Voda .Bolsevic esti si un urmas de a lui Gheorghe Gheorghiu Dej ,ai fost si asa vei ramane pana ti-a canta popa prohodul.“Discursurile ” ciumatilor rosii in schimb nu mai prostesc pe nimeni.Groapa de gunoi a istoriei va asteapta si multi,multi ani in opozitie pentru voi PSD-ul .Scursura a societatii ce esti !

  9. Zalauanule ii fi un talhar de patronas care suge sangele angajatilor proprii pentru a-si face vacantele prin bulgaria, sa ai ce posta…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *