Actorul din „Anatomia lui Grey”, Patrick Dempsey, a fost desemnat marți de revista People „cel mai sexy bărbat în viață” pentru 2023, preluând titlul de la Chris Evans, starul Marvel și laureat în 2022.

Dempsey, în vârstă de 57 de ani, a declarat că a fost „complet șocat” când a auzit vestea și a crezut că este o glumă, menționând că „întotdeauna am fost domnișoara de onoare”.

„Este frumos să ai recunoașterea și, cu siguranță, ego-ul meu ia o mică lovitură, dar îmi oferă platforma pentru a o folosi pentru ceva pozitiv”, a declarat Dempsey pentru People.

Dempsey a devenit din ce în ce mai popular de-a lungul anilor, jucând în aproape 250 de episoade din serialul „Grey’s Anatomy” de la ABC, în rolul neurochirurgului Derek „McDreamy” Shepherd, până la a fi un prinț fermecător al zilelor noastre în filmul muzical „Enchanted” din 2007.

Dempsey, căsătorit cu Jillian, artist de machiaj și fondator al unei linii de frumusețe, s-a declarat interesat de modul în care copiii săi, Talula, în vârstă de 21 de ani, și gemenii Sullivan și Darby, în vârstă de 16 ani, vor reacționa la noul său statut.

„Vor face mișto de mine, se vor lua de mine și vor găsi toate motivele pentru care nu ar trebui să fiu ales”, a spus el. „Ceea ce este bine, ei mă mențin tânăr”, a încheiat el.

În decembrie, Dempsey va putea fi văzut în filmul biografic „Ferrari”, regizat de Michael Mann, în care îl va întruchipa pe pilotul italian de Formula 1, Piero Taruffi, alături de Adam Driver și Penelope Cruz.

Sursa ziare.com