A evadat din arestul la domiciliu și a ajuns în arestul Poliției

Un bărbat din Doba a ajuns în arestul IPJ după ce a evadat din arestul la domiciliu. Cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și agresiune sexuală, bărbatul în vârstă de 43 de ani a fost plasat inițial sub arest la domiciliu de către magistrați dar, la un control al polițiștilor, s-a constatat că acesta a părăsit locuința, fără încuviințare.

Judecătorul a decis acum să îl trimită în arest preventiv pentru 30 de zile, în spatele gratiilor de la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj

Vineri, 16 februarie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în executare mandatul de arestare preventivă emis de Judecătoria Zalău pe numele bărbatului. Asta după ce, în 7 februarie, în jurul orei 20.30, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au efectuat un control la locuința sa din localitatea Doba, și au constatat că bărbatul ar fi părăsit locuința fără permisiunea organelor judiciare, încălcându-și astfel obligațiile ce îi reveneau pe durata executării măsurii preventive, fiind depistat în localitatea Verveghiu, județul Sălaj.

Pe lângă acuzațiile inițiale de lovire sau alte violențe și agresiune sexuală, polițiștii i-au întocmit și un dosar penal pentru evadare.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *