septembrie 28, 2023

A doua tranșă de vaccin antiCovid ajunge marți în România

1

O a doua tranșă de vaccin antiCovid va ajunge în România marți, cu o zi întârziere față de planificarea inițială, din cauza unor probleme la fabrica din Belgia a producătorului.

Astfel, potrivit unor surse oficiale, noi vaccinuri antiCovid vor sosi în România în data de 29 decembrie în București, Cluj și Timișoara, iar în 30 decembrie în Brașov, Constanța, Craiova și Iași.

În prima zi a campaniei de vaccinare antiCovid în România, s-au vaccinat 960 de cadre medicale din cele zece spitale de boli infecțioase aflate în prima linie în lupta cu noul coronavirus.

Persoanele vaccinate nu au înregistrat efecte adverse, potrivit Comitetului național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva COVID-19.

Vaccinarea personalului medical din cele zece unități medicale aflate în prima linie în lupta cu COVID-19, din prima tranșă de vaccinuri livrate în 25 decembrie, va continua luni și marți.

România va urma să primească, în total, circa 10 milioane de doze de vaccin antiCovid.

1 thought on “A doua tranșă de vaccin antiCovid ajunge marți în România

  1. Degeaba, neamțu tot nu ajunge la rând la vaccinare. Oare a câta șpiță la căruță e neamțu în țara asta ?

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut