A doua strigare pentru închirierea cafenelei de la Cinematograful Scala

Se reia licitația pentru închirierea spațiului cu destinația de cafenea din incinta Cinematografului Scala din Zalău. La prima strigare, s-a depus o singură ofertă, motiv pentru care, potrivit Codului Administrativ, licitația se reia.

Miercuri, 6 octombrie, este ultima zi în care cei interesați pot să depună ofertele. Plicurile cu oferte vor fi deschise în data de 11 octombrie, în ședință publică.

Spațiul, dotat cu toate cele necesare, are o suprafață utilă 62,62 mp. Prin Hotărâre de Consiliu Local, s-a stabilit ca acesta să poată fi închiriat pe o perioadă determinată de 7 ani, cu posibilitate de prelungire, prin încheierea unui act adiţional.
Preţul de pornire al licitaţiei este 19,00 lei/mp/lună, conform Hotărârii Consiliului Local nr. 394 din 23 decembrie 2020, privind stabilirea impozitelorşi taxelor locale, a tarifelor şi chiriilor pentru administrarea bunurilor ce aparţin domeniului public şi privat al municipiului Zalău pentru anul 2021.

De asemenea, chiriașul va mai plăti o taxă pentru folosinţa dotărilor, în cuantum de 1.300 lei/lună, pe o perioadă de 84 luni, care reprezintă termenul de garanţie, respectiv post garanţie, urmând ca, după această perioadă de 7 ani, taxa lunară pentru folosinţa dotărilor să fie redusă la jumătate, respectiv 650 lei/lună.

Chiriaşul are obligaţia să suporte toate cheltuielile referitoare la utilităţile consumate pentru folosinţa bunului închiriat, respectiv apă, canal, energie electrică, energie termică, şi va efectua pe cheltuiala sa lucrările de deratizare, dezinsecţie şi dezinfecţie şi salubrizare, lucrări pentru care chiriaşul va încheia direct cu furnizorii contracte pentru spaţiul închiriat.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut