octombrie 1, 2022

A cazut varianta transferului unui nou portar la HC Zalau

Dupa despartirea de Cristina Lung, Tadici a luat in calcul sa o transfere la Zalau pe Victoria Timosenkova, care a evoluat la CSM Roman. “Ea isi dorea un contract pe termen scurt, dar pe mine nu ma intereseaza”, a spus antrenorul

rn

Desi a inceput sezonul cu patru portari in lot, dintre care unul accidentat, HC Zalau a ramas pana la urma doar cu doua jucatoare “valide” pe acest post, Paula Teodorescu si Raluca Kelemen. Luna trecuta, gruparea de sub Meses s-a despartit de tanara Cristina Lung, iar Tadici a luat in calcul sa intareasca aceast post si a purtat discutii cu Victoria Timosenkova, goalkeeper care in ultimii ani a aparat la CSM Roman.
Cum CSM Roman s-a desfiintat, toate jucatoarele au devenit libere, iar una dintre ele a si ajuns la Zalau, este vorba de Daniela Corban. si Timosenkova a fost in “carti” pentru un transfer sub Meses, dar pana la urma acesta nu s-a mai concretizat.
“Varianta de a transfera un nou portar a cazut. Era vorba de Victoria Timosenkova care a fost la CSM Roman. Ea isi dorea un contract pe termen scurt, iar pe mine nu ma intereseaza acest lucru. Nu e cazul sa cheltuim bani si sa o pregatim pe ea. Vom ramane cu Paula Teodorescu si Raluca Kelemen. Cu ele am dus campionatul in acest an, dar si anul trecut”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.
Antrenorul Zalaului are sperante ca pana la finalul lunii isi va putea reveni complet si Adina Sabau, care in momentul de fata mai are de recuperat la tonus.
“Vom vedea exact care este situatia cu Adina Sabau, daca si-a refacut tonusul. Mai are de recupearat un cm si in momentul de fata ea face recuperare, la Oradea. Daca isi va reveni va ramane in lot, iar daca nu vom aborda a doua parte de campionat cu doi portari. Nu este niciun fel de problema, fiindca mai sunt si alte echipe care au in lot doi portari”, a spus tehnicianul.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.