septembrie 26, 2022

A ajuns după gratii pentu că nu a stat la distanță de concubina lui

Un tânăr de 26 de ani, din Zalău, își va petrece următoarele 30 de zile în arest preventiv, după ce a încălcat un ordin de protecție emis de instanță. Acesta nu mai avea voie, din luna martie, să se apropie de concubina lui, însă nu s-a putut abține, fapt care l-a costat libertatea.

Potrivit polițiștilor, în data de 4 martie, Judecătoria Zalău a emis pe numele tânărului un ordin de protecţie, fiindu-i stabilite mai multe obligaţii, printre care să păstreze o distanță minimă de 100 metri față de victimă (concubina sa) și de a nu lua legătura cu aceasta prin niciun de mijloc de comunicare.

În data de 18 mai, în jurul orei 16.30, o tânără din Zalău a sesizat Poliţia despre faptul că, în timp ce se afla pe stradă, concubinul ei s-a apropiat de ea şi a ameninţat-o, încălcând astfel ordinul de protecţie.

Bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost reţinut pentru 24 de ore, iar joi, 19 mai, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, în vederea luării unei măsuri preventive. Pe numele acestuia, instanţa a emis mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Biroului de Ordine Publică, pentru infracţiunea de încălcare a oricărei măsuri dispuse prin ordinul de protecţie, faptă prevăzută de Legea 217/2003, dar şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.