A accidentat un bărbat și a părăsit locul faptei

1
1233

Un bărbat a fost acroșat de o mașină, iar șoferul a părăsit locul faptei. Incidentul a avut loc cu puțin timp în urmă, la intrarea din spatele Școlii Gimnaziale „Simion Bărnuțiu” Zalău.

Potrivit martorilor, bărbatul accidentat e unul dintre muncitorii care lucrează în această perioadă la școală. A plecat să își cumpere mâncare, iar la întoarcere, pe străduța oricum îngustă și aglomerată, șoferul unei mașini de teren, care ieșea din curtea interioară în strada Unirii, i-a trecut acestuia cu roțile peste un picior. Deși persoanele prezente la fața locului i-ar fi spus șoferului că a accidentat o persoană, acesta și-ar fi continuat drumul.

Polițiștii încearcă acum să identifice șoferul mașinii, mai ales că cei prezenți au reușit să facă poze, iar în zonă sunt amplasate camere video.

Dacă spusele martorilor se vor adeveri, șoferul riscă să se aleagă cu dosar penal pentru vătămare corporală și părăsirea locului accidentului.

La fața locului au sosit un echipaj al Ambulanței și două echipaje de poliție.

Vom reveni cu detalii.

1 COMENTARIU

  1. Na bine na credeati ca se opreste pentru un amarat de muncitor?doar stie ca legea e facuta pentru cei saraci si amarati iar bogati sunt deasupra legii…daca ai bani scapi si daca faci accident mortal..avem destule cazuri dupa bine cum stiti…

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.