În două zile, 12 șoferi zălăuani au devenit pietoni

Polițiștii Biroului Rutier au desfăşurat, timp de două zile, mai multe acţiuni în municipiul Zalău, pentru prevenirea accidentelor de circulaţie şi siguranţa traficului rutier. 

În zilele de 8 și 9 ianuarie, poliţiştii au fost prezenţi în teren, iar pentru abaterile constatate au fost aplicate 88 de sancţiuni contravenţionale, din care 20 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 11 pentru nerespectarea regulilor de circulaţie de către pietoni, 11 pentru nepurtarea centurii de siguranţă, 5 pentru nerespectarea culorii roşii a semaforului electric, o sancţiune pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice, iar 40 de abateri au făcut obiectul altor abateri.

Valoarea totală a sancţiunilor este de 23.490 lei.

De asemenea, poliţiştii au reţinut 12 permise de conducere, din care 5 pentru nerespectarea culorii roşii a semaforului electric, 2 pentru depăşire neregulamentară, unul pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, iar 3 au fost reţinute pentru alte abateri de la normele rutiere.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.