97 de locuri de muncă vacante în Sălaj

0
424

Prin intermediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Sălaj (AJOFM), angajatorii pun la bătaie 97 de locuri de muncă valabile pentru următoarele domenii de activitate: 40 de locuri de muncă în producție și prestări servicii, 3 locuri de muncă în turism și industria alimentară, 20 în industria confecțiilor și 34 de locuri de muncă în comerț.

Persoanele cu studii medii sunt la mare căutare pe piața muncii în Sălaj. Există și un post de stivuitorist pentru care este necesar atestatul de specialitate și un post de factor poștal, care se va obține prin concurs. Angajatorii oferă posturi de muncitor necalificat, instalator centrale termice, electrician montator de instalații, vânzător, lăcătuș mecanic, mecanic utilaje, sudor, operator mașini unelte cu comandă numerică, factor poștal, conducător auto, lucrător comercial, ospătar, agent de vânzări, casier și recepționer marfă.

Oferta este valabilă în săptămâna 2-8 decembrie pentru municipiul Zalău și localitățile Șimleu Silvaniei, Aluniș(comuna Benesat) și Sărmășag. Persoanele interesate pot cere mai multe detalii la sediul AJOFM Sălaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.