866 de persoane vaccinate în weekend, la maraton

0
200

866 de persoane au ales să ser imunizeze în wekend, la cea de-a doua ediţie a Maratonului Vacinării din parcarea mall-ului Zalău Value Centre. 311 persoane au ales vaccinul Johnson&Johnson, iar 555 au optat pentru Pfizer.

„A fost nu doar un maraton al vaccinării, ci şi unul al implicării cadrelor medicale, voluntarilor şi a mai multor instituţii publice şi private, cărora le mulţumesc din tot sufletul. Maratonul s-a încheiat, dar lupta cu pandemia continuă, iar vaccinul este singura cale de a ne proteja în faţa virusului SARS-CoV-2”, susţine prefectul judeţului Sălaj, Dari Toma.

Până luni, 14 iunie, în Sălaj s-au administrat în total 95.139 doze de vaccin, iar rata de infectare anunțată de autorități este de 0,09 la mia de locuitori.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.