octombrie 3, 2022

85 de cupluri de aur, premiate sâmbătă, la Zalău

Primăria municipiului Zalău va premia și în acest an 85 de cupluri care aniversează 50 de ani de căsătorie. Evenimentul va avea loc, sâmbătă, 30 iulie, începând cu ora 10.00, în Sala Festivă a Clădirii Transilvania.

Accesul sărbătoriților și al celor care doresc să le fie alături în acest moment unic al vieții se va putea face începând cu ora 9.00. Deschiderea evenimentului va fi marcată prin intonarea Imnului de stat al României.

”Aşa cum, an de an, Primăria municipiului Zalău a felicitat cuplurile care aniversează 50 de ani de căsătorie, primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt, premiază și sărbătoriții din acest an în data de 30 Iulie 2022, în sala festivă a Clădirii Transilvania, într-un eveniment inedit. Primirea celor 85 de cupluri va avea loc începând cu ora 09.00, după care, la ora 10.00, se va intona ”Imnul de Stat”, moment care corespunde cu deschiderea oficială la evenimentului.
În cadrul programului vor exista și câteva momente artistice, iar Primarul Ionel Ciunt va da citire mesajului dedicat cuplurilor de aur”, informează Biroul de presă al municipalității.

Cuplurile sărbătorite vor primi din partea Primăriei Zalău premii în bani, diplome și buchete de flori, iar atmosfera va fi destinsă cu spectacolul artistic va fi unul diivers și inedit.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.