ianuarie 31, 2023

Potrivit datelor rezultate din ofertele agentilor economici, in evidentele Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Salaj sunt 82 locuri de munca vacante in saptamana 9-13 martie a.c. Conform informatiilor primite de la Florica Breban, purtatorul de cuvant al agentiei, in domeniul serviciilor sunt 36 locuri, in industria confectiilor – 35, in comert – 10 si unul in asistenta sociala.
Pentru persoanele cu studii superioare sunt sase posturi de inginer horticultor, controlor financiar, inginer industria alimentara, inginer automatist si inginer electroenergetician (2). Restul locurilor de munca solicita doar studii medii, in meseriile: confectioner tricotaje, maistru mecanic, sofer autocamion, gestionar depozit, asistent manager, statistician, agent de asigurare, electrician, barman, ospatar, infirmier etc. Cei interesati de locurile de munca pot obtine mai multe informatii la sediul agentiei.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut