februarie 6, 2023

Biblioteca Judeteana “Ionita Scipione Badescu” a inceput inca de ieri manifestarile dedicate zilei de 8 Martie. Primele femei care au sarbatorit, in avans, ziua lor, au fost pacientele Centrului de Recuperare “Acasa”, care au primit, ieri, vizita trupei de teatru a bibliotecii, cu un recital din poezia lui Grigore Vieru, intitulat “Rugaciune pentru mama”. Recitalul de la centrul din Bradet va fi reluat, azi, cu incepere de la ora 10,00, la Clubul Pensionarilor. Totodata, in aceasta perioada, la sectiile bibliotecii au fost organizate expozitii de carte cu tema “Imaginea feminitatii in cultura universala”.
Se redeschide ludoteca
Chiar daca nu are o legatura directa cu ziua de 8 Martie, directoarea Bibliotecii Judetene, Florica Pop, ne informeaza ca de o atentie mai speciala din partea institutiei se vor bucura, in curand, si copiii, pentru care se va redeschide, din 15 martie, la Sectia pentru copii (in spatele Prefecturii), ludoteca. Copiii vor gasi aici un spatiu de joaca, dar si oportunitati de a asculta basme ori de a-si dezvolta aptitudinile creative. Tot Sectia pentru copii gazduieste expozitii de… sezon ale elevilor din scoli partenere (Aghires, Cehu Silvaniei).

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut